• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0887 80 10 35
    • Био-Електро-Резонансен Терапевтичен апарат

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад

     Апаратът БЕРТ-А1, използва технологията за биорезонансна терапия. Тя е една елегантна съвременна алтернатива на химическото лечение на вируси, бактерии и паразити. Тези патогени причиняват някои от най-разпространените заболявания: грип, ангина, пневмония, гастрит, колит, гъбични инфекции и др.

     Апаратът БЕРТ-А1, използва технологията за биорезонансна терапия. Тя е една елегантна съвременна алтернатива на химическото лечение на вируси, бактерии и паразити. Тези патогени причиняват някои от най-разпространените заболявания: грип, ангина, пневмония, гастрит, колит, гъбични инфекции и др. Сред предимствата на БЕРТ-А1 са:

     - едновременно профилактично и терапевтично действие;

     - висока ефективност;

     - удобна и лесна приложимост;

     - избягване на необходимостта от инвазивна намеса;

     - понижена химическа замърсеност в организма на пациента;

     - универсалност: приложим е при хора и животни.

     Принципът на действие на БЕРТ-А1 е базиран на непрекъснато честотно фокусирано дразнение върху патогените. Предимството на това лечение е, че не се засяга лекувания организъм и е практически неосезаемо за човека.

     Използва се свойството на електричеството да въздейства избирателно върху биологичен обект в зависимост от честотата, дори при малкък поток енергия. При извършване на неколкократни терапевтични процедури болестотворните организми умират или напускат пациента.

     Биорезонансната терапия е алтернативен метод на лечение с доказани положителни резултати. Предимството на лечението е, че не се засяга нито една здрава клетка на лекувания.

     Този апарат е продукт от усилията и дългогодишната работа на много учени, които ние обединихме и създадохме апарат, обхващащ целият диапазон от честоти на делене на известните патогени , който няма аналог в света.

     След като създадохме този продукт той бе подложен на множество клинични тестове и изпитания за безопасност, съгласно директивите на Европейския съюз за производство на медицински апарати.

     Начини на лечение

     Терапията с БЕРТ-А1 не оказва увреждащи ефекти върху човешкия организъм и може да се прилага с терапевтична или профилактична цел по всяко време на денонощието без каквато и да е предварителна подготовка. Действието на БЕРТ-А1 може да се комбинира с курс на лечение с конвенционални лекарства за по-ускорени резултати. В зависимост от причинителя на заболяването се извършва терапия с различни времетраене и програма.

     Всяка от програмите е с продължителност 7 минути. Почивката, след подлагане на която и да е програма, трябва да е приблизително два пъти по-дълга (не по-кратка от 14 минути). Така се избягва продължителното насищане на кръвта с веществата от умъртвените ендопаразити, бактерии и вируси. След подлагане на 7-минутна терапия е препоръчително да изпиете чаша топла вода с лимон, с цел подпомагане на отделителната система при филтриране и изхвърляне на токсините.

     При диагностицирани паразитози, бактериални или вирусни инфекции терапевтичните програми се избират според данните в таблицата по-долу.

      

     Програма 6 е профилактична. Прилага се ежедневно: един 7-минутен сеанс.

     * Време – времетраене (в дни) на терапията със съответстващата програма. Данните са ориентировъчни, точната продължителност зависи от състоянието на вашия организъм.

     Ръководство за употреба

     1 Ръководство за работа с БЕРТ-А1

      

     БЕРТ-А1 (Био-Електро-Резонансен-Терапевт) е автономен портативен апарат, използващ принципите на биоелектрорезонансната терапия за лесно, бързо и достъпно третиране и профилактика в домашни условия на бактериални, вирусни и паразитни заболявания.

      

     1.1 Описание

      

      

     1. вграден електрод

     2. бутон за включване/изключване на апарата

     3. бутон за избор на програма

     4. дисплей

     5. бутон за старт/пауза на избраната програма

     6. вграден електрод

     7. куплунг за зареждане на батерията или включване на допълнителни електроди

      

     1.2 Противопоказания

      

      

     Употребата на апарат БЕРТ-А1 е непрепоръчителна при следните случаи: 

     - бременни жени
     - хора с пейсмейкъри или други имплантирани електронни устройства

      

     Преди началото на терапия с БЕРТ-А1 отстранете от себе си всички електронни устройства (напр. слухови апарати, ръчни часовници и др.)

      

     1.3 Начин на употреба

      
     Преди да започнете терапия с БЕРТ-А1 Ви препоръчваме да се запознаете с особеностите на паразитните, бактериалните и вирусни болести, както и принципа на въздействие с биоелектрорезонансна терапия. При използване на апарата следвайте процедурата:

     • запознайте се с противопоказанията при терапия с БЕРТ-А1 (т. 6.2)

     • включете апарата

     • изберете програма

     • стартирайте програмата

     • поставете палците си върху площта на вградените електроди или пристегнете към всяка ръка по един от допълнителните външни електроди

     • след изтичане на седемте минути от процедурата апарата издава трикратен звуков сигнал за край на програмата

     • изключете апарата (в случай, че забравите същият се самоизключва след около 2 минути)
     • изчакайте 15 минути преди повторение на процедурата

      

     1.3.1 Управление на БЕРТ-А1

      

     Управлението на апарата и избора на програма се извършва посредством трите бутона (2, 3, 5 от т.6.1), дисплея (4 от т.6.1) и звуковата сигнализация. Възможните съобщенията, извеждани на дисплея са приложени по-долу:

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter