• Добавени продукти за сравнение
        Няма нищо в сравнение...
      • Вашите любими продукти
          Няма нищо в любими...
        • 0887 80 10 35
        • Коригиращ пояс "Case"

          ABC teks
          1 2 3 4 5
          Наличност:
          На склад
          Арт. №: 0561

          Пояс за корекция на осанката “Case”- това е най-ефективната профилактика за гръбначни изкривявания и осанка, също така поясът увеличава ефектът от мануална терапия и масаж, по дълго съхранява достигнатият резултат.

          Препоръчва се от лекари за предотвратяване на сериозни заболявания, които могат да бъдат предизвикани от изкривявания в гръбнчния стълб, може да бъде използвано от цялото семейство, особено се препоръчва на деца в училищна възраст и юноши.

          Премахва натоварването на гръбначния стълб и мускулите на гърба и неговото равномерно разпределение на кръста, остранява болката и умората в гърба, което Ви прави по-енергични и способни.

          Поясът за корекция на осанката е необходим за офисни работници и ученици, които дълго време заемат неудобна поза, която предизвиква голямо натоварване на гърба.

          В следствие на това изкривяване на гърба, се разваля осанката и възниква остеохондроза. За да се избегнат сериозни заболявания, които изискват изморителни и дълги тренировки в фитнес залите, загуба на време и безумни разходи по доктори, е достатъчно да носите поясът за коректиране на осанката “Case”.

          Таблица за размери (талия - см.):

           

          S

          M

          L

          XL

          XXL

          72-81

          81-91

          91-101

          101-112

          112-125

        • Коментари
          Няма открити резултати
        • Коментирайте продукта
      • Newsletter