• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0887 80 10 35
    • 3/4 клин за отслабване Vulkan Fashion

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 3074
     ¾ клин за отслабване “Vulkan Fashion”- последна разработка в сферата на облеклата за отслабване.Съвременните материали от които е направен ¾ клинът помага да отслабнете в най-кратки срокове не вредейки на здравето си, което е много важно във временета където навсякъде има обяви със съмнителни и доста често опасни за здравето обещания за отслабване. 
     Действието на ¾ клинът за отслабване е основан на термоефекта. При нагряване мастните клетки изгарят много по-бързо. Също така прави микромасаж, който вкарва кожата в тонус и препядства образуването на разтежения. 
     ¾ клинът за остлабване с термоефект Vulkan радва хората, които отделят повече внимание на външния вид на изделието. Добре запознатите с търговската марка “Vulkan” вече придобиха нова серия “Fashion”, което в превод означава “мода”. Тя е още по-ефективна и по-стилна. В облеклото за фитнес “Vulkan” Вие ще бъдете най-модерните и стилни във всеки фитнес клуб, а Вашата фигура ще привлича завиждащи погледи на околните. 
     Серията “Vulkan Fashion” може да се използва както от мъже, така и от жени. Тази серия изделия, създадени от многослойни материали последно поколение: неопрен (в това число “embossed” с микромасажен ефект, “air-through”- въздухопроницаем), термосел, найлон, ликра и памук. В серията “Vulkan Fashion” Вие ще бъдете не само ще изглеждате великолепно и ще се чувствате уверени в най-елитните фитнес клубове, но и ще усъвършенствате Вашата фигура постоянно. 
      
     Размери:S (40-42), M(44-46), L(46-48), XL(48-50), XXL(50-52)
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter