0
Вход и Регистрация

Срокове и доставка

Доставката на поръчаните продукти се извършва чрез куриерски фирми Спиди или Еконт Експрес до посочен от Вас адрес или офис на куриера. Същите се извършват на територията на цялата страна. За целта е необходимо да посочите точен адрес при своята регистрация и при необходимост да го актуализирате.

Поради невъзможност за избор от платформата на сайта ни на офис на Спиди, моля посочвайте в заявката си в раздел "БЕЛЕЖКА" адреса на офиса на Спиди или неговият номер.

Срокът за изпълнение на доставката е между 2 и 5 дни в зависимост от асортимента и съвпадението с неработни дни както и с графика на куриера за обслужване на  населеното място .

Стойността на заявените продукти се заплаща с наложен платеж при получаване на пратката. Всички цени с в български лева с включен 20% ДДС.

Доставката на поръчаните стоки се извършва чрез куриерска фирма Еконт Експрес до посочен от потребителя адрес или офис на куриера.

Считано от 25.04.2018г. Фирмените пликове на "Еконт Експрес " се заплащат от платеца на доставката за съответната поръчка както следва:

Стойността на услугата по доставка се заплаща от посоченият в поръчката получател на пратката .

  - при поръчки до 100 лв. Всеки клиент избира куриерската фирма с която да бъде доставена поръчката му.

  - за поръчки над 100лв доставката по заявката в електронният ни магазин е безплатна:

  - когато доставката е до адрес, се изпълнява с куриерска фирма Спиди

  - когато доставката е до офис на куриера с Еконт или Спиди по желание на клиента. 

Ако желаете доставката да се извърши до офис на куриера , посочете това като коментар за поръчката си.

www.samozdrav.bg си запазва правото да променя подизпълнителя извършващ доставката без да предупреждава предварително потребителя стига това да не променя начина на доставка.

magnifier