• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0887 80 10 35
    • Филтър за вода "Гайзер Евро"

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 0305
     Филтърът "Гейзер Евро" е предназначен за монтиране на битовия кран с цел тристепенно пречистване (механично, химично и бактерио-статично) на студената водопроводна вода. Превключването на различните режими се извършва чрез завъртане на превключвателя. Във филтъра се използва сменяем филтро-елемент.Тристепенна система на пречистване: Механично: върху външната повърхност на патрона се задържат замърсяванията, ръжда, пясък и други частици. 
     Химично: Чрез химични съединения от водата се отстраняват тежки метали, в това число радиоактивни вещества, остатъчен хлор, хлорни и фосфорноорганични пестициди. 
     Бактериостатично: Чрез филтър с активно сребро монтиран в патрона се блокира размножаването на бактерии и вируси. 
     Ефективност на пречистването в %: 
     100% частици с размери над 5 микрона , 95% мътност ,95% олово, цинк, кадмий, цезий137, 92% активен хлор, пестициди, 90% микроорганизми, канцерогени, коли-бактерии, 90% желязо, алуминий.
     Основни преимущества на филтъра “Гейзер – Евро”: 
     Висока степен на пречистване. Ресурс от 3000л. на филтриращия патрон. Възможност за многократна регенерация на филтриращия патрон. Минимална цена на пречистената вода. Уникален дизайн и удобство в използването. 
     Тристепенна система на пречистване: 
     Механично: върху външната повърхност на патрона се задържат замърсяванията, ръжда, пясък и други частици. 
     Химично: Чрез химични съединения от водата се отстраняват тежки метали, в това число радиоактивни вещества, остатъчен хлор, хлорни и фосфорноорганични пестициди. 
     Бактериостатично: Чрез филтър с активно сребро монтиран в патрона се блокира размножаването на бактерии и вируси. 
     Ефективност на пречистването в %: 
     100% частици с размери над 5 микрона , 95% мътност ,95% олово, цинк, кадмий, цезий137, 92% активен хлор, пестициди, 90% микроорганизми, канцерогени, коли-бактерии, 90% желязо, алуминий. 
     Почистване (регенерация) на филтриращия елемент “Гейзер-Евро” 
     В началото се провежда механично почистване на повърхността на ФЕ, а след това отстраняване на химическите примеси от филтъра, тоест възстановяване на йонно-обменните свойства на филтриращият елемент. 
     1. Механично почистване 
     При затворен кран на смесителя отвийте капака, извадете ФЕ, съблюдавайки мерките за безопасност и промийте ФЕ с мека четка (например четка за зъби) под струя гореща вода. Ако при това се отдели тънък повърхностен слой, ефективността на почистването само ще се повиши. 
     2. Възстановяване на йонно-обменните свойства на ФЕ 
     Пригответе 3%-ов разтвор на лимонова киселина (0,5 чаена лъжица на 100 мл. вода) и поставете в него ФЕ. Разтворът трябва изцяло да покрива ФЕ. Оставете филтриращия елемент в разтвора за около 10 часа, след това излейте разтвора на лимоновата киселина и поставете ФЕ за 30 минути в разтвор на сода (0,5 чаена лъжица на 200 мл. вода). 
     След това поставете ФЕ в корпуса и промийте с течаща вода в продължение на 3-5 минути. Филтърът е готов за работа. 
     На опаковката: Снимка под микроскоп на йоннообменния материал ГЕЙЗЕР направена в изследователска лаборатория на фирма SIMENS, Германия.
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter