• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0887 80 10 35
    • Филтрираща кана за вода Dafi с филтър УНИМАКС

     Dafi
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 0383

     Филтриращата кана “Дафи” е предназначена за допълнително пречистване на питейна водопроводна вода. Ефективно пречиства водата от активен хлор, органични и хлорорганични съединения, токсични метали и други вредни вещества. Остранява неприятните миризми и вкусове. За кулинария, приготвяне на чай и кафе, плодови напитки и лед. Високото качество на използваните компоненти и многократния технологичен контрол гарантира безупречната работа и високата ефективност на пречистването. Каната е комплектована със сменяем   филтър “УНИМАКС”.   

     ДАФИ АСТРА - Капацитет 3лт. Цена 31.90лв.

     ДАФИ СИНТРА - Капацитет 4 лт. Цена:35,90лв.

     състава на филтъра влизат специална комбинация от висококачествени активирани въглени за абсорбация на вредни примеси и йоннообменни материали за отстраняване на йоните на токсични вещества от водата.

     Не използвайте каната за пречистване на вода, която не е безопасна в микриобиологично отношение. Филтър "Унимакс" не е предназначена за унищожение на бактерии и вируси!
     Обем на каната – 3лт. - Обем на пречистената вода – 1,5литра.

     Обем на каната – 4лт. - Обем на пречистената вода – 2,0литра.

     Среден ресуср на сменяемия филтър "Унимакс " – 350-400 (Ресурсът зависи от качеството на изходната вода).

     Ресурс при твърда вода: "Унимакс"– 250  300 литра

     Начална производителност(скорост на филтрация) – 0.3 до 0.2литра за минута (в течение на експлоатацията е възможно намаляване на скоростта ).

     Температура на пречистваната вода – не повече от 35 oC.

     Детайлите на каната са изработени от здрава пластмаса, разрешена за контакт с питейна вода. Разрешено е миене в миялна машина.

     Подготовка на каната за работа:

     Изплакнете детайлите на каната.

     Поставете сменяемата касета във фунията натискайки я до упор.

     Поставете белега на календара като предварително издърпвате вдлъбнатия бутон в близост до ръкохватката на каната. При това издърпване ще се отвори и отвора през който трябва да се пълни каната.

     Задължително излейте първите две порции пречистена вода. В първите литри е възможна появата на неголямо количество въгленов прах.

     Наливайки пречистената вода от каната, придържайте капака на фунията.
     Начин на действие:

     Водата преминава през касетата и се пречиства от вредните примеси.
     Висококачествения кокосов активен въглен пречиства водата от активен хлор, органични и хлороорганични съединения. Отстранява неприятните миризми и привкуси. Обработката на активирания въглен със сребро предотвратява възможността от разможаване на бактериите във филтъра.

     Ефективната гранулирана йоннообменна смола пречиства от йоните на токсичните метали.
     Дроселът осигурява постоянната скорост на протичане на водата през филтъра. По такъв начин се постига стабилно високо качество на пречистване на водата.

     Замяна на филтриращата касета:

     Филтриращата касета: ‘Унимакс’е разработена на основата на последните постижения в технологията за пречистване на вода. В нея са използвани най-ефективните материали и компоненти. Освен това, ресурсът на касетата е ограничен и за да може каната да продължава да пречиства водата с предишната ефективност, касетата трябва своевременно да се замени. Календарния индикатор на времето ще Ви напомни навреме за срока за сменяне на касетата.

     Срокът на работа на касетата от началото на използването е максимум 1,5 месеца независимо от обема на пречистената вода! Не забравяйте своевременно да сменяте касетата!
     Препоръки:
     Използвайте каната само по предназначение.

     Преди началото на използването трябва добре да измиете фунията, каната и капака със слаб миещ разтвор, добре да изплакнете и да изсушите.

     Съхранявайте частите на каната чисти и ги предпазвайте от удари.
     Трябва не по-рядко от веднъж месечно да измивате фунията, каната и капака със слаб миещ разтвор, добре да ги изплаквате и да изсушавате.

     До началото на експолатация на каната, я съхранявайте в сухо, прохладно място.
     Не допускайте продължителното поставяне на каната под преки слънчеви лъчи.
     При редовна употреба, не оставяйте каната без вода.

     В случай на продължителни прекъсвания в работата на каната (повече от 3 дни) пречистената вода трябва да се излее, а частите на каната да се изтрият със суха кърпа. Преди отново да използвате каната, повторете процедурата по подготовка за употреба.
     Да се съхранява при температура от +5
     oC до +40oC.

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter