• Добавени продукти за сравнение
        Няма нищо в сравнение...
      • Вашите любими продукти
          Няма нищо в любими...
        • 0887 80 10 35
        • Клин за отслабване Vulkan Fashion

          1 2 3 4 5
          Наличност:
          На склад
          Арт. №: 3079
          Клин за отслабване “Vulkan Fashion”- последна разработка в сферата на облеклата за отслабване.Съвременните материали от които е направен клинът помага да отслабнете в най-кратки срокове не вредейки на здравето си, което е много важно във временета където навсякъде има обяви със съмнителни и доста често опасни за здравето обещания за отслабване.
          Действието на клинът за отслабване е основан на термоефекта. При нагряване мастните клетки изгарят много по-бързо. Също така прави микромасаж, който вкарва кожата в тонус и препядства образуването на разтежения. 
          Клинът за остлабване с термоефект Vulkan радва хората, които отделят повече внимание на външния вид на изделието. Добре запознатите с търговската марка “Vulkan” вече придобиха нова серия “Fashion”, което в превод означава “мода”. Тя е още по-ефективна и по-стилна. В облеклото за фитнес “Vulkan” Вие ще бъдете най-модерните и стилни във всеки фитнес клуб, а Вашата фигура ще привлича завиждащи погледи на околните. 
          Серията “Vulkan Fashion” може да се използва както от мъже, така и от жени. Тази серия изделия, създадени от многослойни материали последно поколение: неопрен (в това число “embossed” с микромасажен ефект, “air-through”- въздухопроницаем), термосел, найлон, ликра и памук. В серията “Vulkan Fashion” Вие ще бъдете не само ще изглеждате великолепно и ще се чувствате уверени в най-елитните фитнес клубове, но и ще усъвършенствате Вашата фигура постоянно. 
           
          Размери:S (40-42), M(44-46), L(46-48), XL(48-50), XXL(50-52)
        • Коментари
          Няма открити резултати
        • Коментирайте продукта
      • Newsletter