• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0887 80 10 35
    • Магнитна чаша

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 6095
     Магнитната чаша е атрибут на хилядолетната китайска медицина, чиито задълбочени знания и техники са запазени и до днес.Чашите са с външен обем  от 500мл. или 350 мл . Събират съответно 350 или 200 мл .течност (вода, билков чай или друго) и я намагнетизирва за около 1 час. Намагнитената вода има учудваща способност да пречиства, не формира микрокристали, вредни за организма, диуретична, лека.
     Действие върху черния дроб: бързо намалява обема на черния дроб, жлъчните камъни изчезват напълно за 2-3 месеца. 
     Действие върху бъбреците: увеличава се количеството на отделената урина, както и на органичните и минерални отпадъци. Камъните в бъбреците се разтварят относително бързо в зависимост от тяхната големина. Действие върху обмяната (урея, холестерол, захар), нивото на холестерола и уреята се връща към нормалното. 
     Действие върху кожата: настъпва подобряване на състоянието при редица кожни заболявания. 
     Действие върху храносмилателната система: констатира се стимулиране на перисталтиката на червата, което е във връзка с действието на магнитната вода върху жлъчката. При храносмилателни смущения (гадене, повръщане, подуване на корема, газове, запек и др.) тя има забележителни резултати. 
     Действие върху нервно-хормоналната регулация: подобрява се тонусът на симпатикусовия дял на вегетативната нервна система. Кръвното налягане трайно спада и се регулира. 
     Действие върху телесните течности(кръв и лимфа): намагнитената вода помага за ликвидиране на затлъстяването. Действието се наблюдава обикновено в продължение на 2-3 месеца. Диуретичното действие на водата е главна причина за изчезването на отоците. Под действие на намагнитената вода настъпва общо пречистване на организма. Той става по-устойчив па заразни заболявания. 
     Дозиране: Водата се намагнитва за 1 час и магнитната сила на водата трае около 5 дни. Оптималната магнитна памет трае 3 дни, но продължава още 2 дни. Дозирането на намагнитената вода не е сложно. Приемането на 2-3 литра дневно разгражда камъните в жлъчния мехур и бъбреците за 8-10 седмици. При задържането па урината трябва да се дават 50 - 100 мл. намагнитена вода на всеки половин час. При затлъстяване към индивидуалното лечение се прибавя пиенето на 2-3 литра намагнитена вода дневно. Намагнитената вода, съчетана с прилагането на магнити, позволява ефикасно лечение на всички психо-соматични смущения. Един билков чай с намагнитена вода е много ефикасен при безсъние. Сутрешните часове са най-подходящи за магнитолечение. Магнито-терапията най-вече успокоява болките от травматичен характер. Интересът към консумирането на намагнитена вода се прилага и при голям брой други заболявания Магнитотерапията не изисква много финансови средства, има редица предимства, като щадящ метод на лечение с голяма ефективност.
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter