• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0887 80 10 35
    • Методи на плащане

     Плащане на закупени стоки

     При плащане в брой на поръчаните стоки и услуги потребителят се задължава да заплати в момента на доставката на www.samozdrav.bg или на неговият представител извършващ доставката пълната стойност на доставяната поръчка. В случай, че в 7 дневен срок от датата на доставка Потребителят се откаже частично или изцяло от закупените стоки www.samozdrav.bg се задължава да възстанови частично или изцяло заплатената сума. В случай, че потребителят не се откаже от закупените стоки, автоматично се приема направеното плащане на поръчаните стоки. При всяко заплащане на поръчани стоки потребителят получава фискален бон , придружаваш пратката .

     Отказ от закупена стока

     Потребителят има право да се откаже от една или повече от поръчаните стоки в 7 дневен срок от получаване на поръчката в случай, че дадената стока е във вида в който е доставена, ако е опакована - опаковката не е отваряна (транспортната опаковката на пратката може да бъде отваряна).

     При констатация на дефектна стока до 24 часа от получаването й, и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, www.samozdrav.bg се ангажира тя да бъде подменена с нова или да бъде възстановена заплатената за стоката сума, съгласно чл. 55 от ЗЗП, считано от датата, на която потребителя е упражнил правото си на отказ. Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на www.samozdrav.bg. При несъответствие на стоката с основните характеристики посочени в страницата, www.samozdrav.bg възстановява заплатената за стоката от потребителя сума, включително и транспортните разходи начислени за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 дни от получаване на стоката и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

   • Newsletter