• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0887 80 10 35
    • Опора за разтягане на кръст, гръб и врат

     стречинг на гръб , кръст и врат

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 8127

     Уникалният дизайн във формата на сълза ефективно разтяга мускулите на горната и долната част на гърба. Контурът по протежение на центъра е специално проектиран, за да помогне за изправянето  на гръбначния стълб, когато се използва.

     Използвана е само най-висококачествената EVA пяна, която е мека, но достатъчно твърда и плътна, за да не се смачка под тежестта. Кажете сбогом на главоболието от напрежение и мигрената чрез естествено възстановяване на оптималната кривина на гръбначния стълб и повторно трениране на мускулите, за да поддържате правилна стойка .Лесна за използване: Възглавницата за разтягане на гърба позволява цялостен масаж чрез дълбок натиск върху определени точки. Помага за облекчаване на болките в гърба, спомага за изправяне на гръбначния стълб , отпуска напрежението, създадено в мускулните влакна,

     Активен начин на живот: Нашата опора за разтягане на гърба се използва всеки ден в продължение на 10 минути, за да коригира стойката Ви и да предотврати по-нататъшно изкривяване на гръбначният стълб.. Неговото нежно разтягане и декомпресия на гръбначния стълб може да помогне за прибиране и възстановяване на изпъкнали или дискови хернии. Употребата е предназначена да Ви помогне с терапия за изправяне на гръбначният стълб., облекчаване на болки в гърба, дълбок сън и подобрена подвижност.

     Множество приложения: Можете да намерите множество приложения за възглавницата за разтягане на гърба, включително: масаж на краката, повдигане на краката, повдигане и разтягане на врата, опора за стол. Независимо дали страдате от болки в горната, средната или долната част на гърба, можете да се насочите към болезнените зони чрез разтягане и въвеждане прогресивно разтягане на гръбначния стълб. Внимателно ще можете да пренастроите гръбнака си и да премахнете болката.

     ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ: Нашата опора за разтягане  е универсална - за гръб и врат, която може да се използва на пода, леглото или стола за облекчаване на болката и дискомфорта от години на тежка работа, седене и неправилна поза.Преднасначена за хора с тегло до 120кг.

     Множество редове бионични масажни сектори на опората , дизайн на дъга 26°, пасват на извивката на тялото, физическо сцепление, ефективно разтягане, поддържат гръбначния стълб, така че да отпуснат врата и кръста.

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter