• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0887 80 10 35
    • Ортопедични стелки Класик от естествена кожа

     Mollyto Feet Care Products
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 2199

     За да не чувствате умора и напрежение на краката в края на деня. Стелката облекчава натоварването в стъпалата. За тези, които прекарват деня си 'на крак'. Поддържа напречния и надлъжен свод и омекотява петата. За всякакъв вид обувки. Изработени от естествената кожа, която абсорбира влагата и позволява на крака да диша.

     Изработена от лицева естествена кожа, анатомична подложка от твърд профил за поддържане на надлъжния свод и долна подложка със слой от активен въглен за абсорбиране на неприятната миризма и влага. За да не чувствате умора и напрежение на краката в края на деня. Стелката облекчава натоварването в стъпалата. За тези, които прекарват деня си 'на крак'. Поддържа напречния и надлъжен свод и омекотява петата. За всякакъв вид обувки. Изработени от естествената кожа, която абсорбира влагата и позволява на крака да диша. Поставете стелката максимално назад в обувката, като при нужда изрежете по 1-2мм. в областта на пръстите и/или петата, ако е необходимо, за да легне плътно в обувката. Подходяща и за маратонки.

     Внимание!: След употреба проветрете стелката. Показанията за ортопедични стелки не се ограничават само при диагноза плоскостъпие. Използват се и при всякакъв вид болка, напрежение и дискомфорт в стъпалата, породени от: интензивно натоварване със спорт, туризъм, работа, бременност или наднормено тегло и други.

      » Предпазват от деформиране на ходилата.

      » При напречно и надлъжно плоскостъпие

      » При случаи на травма и счупване в областта на ходилото.

      » При болка в петите.

      » При напрегнати и болезнени ходила.

      » При напреднала бременност.

      » При наднормено тегло.

    • Коментари
     • Румен Витков 08 февруари 2020 23:22
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter