0
Вход и Регистрация

Детоксикиращи пластири

9.90 лв.

Човешките стъпала съдържат в своя арсенал огромен брой биологично активни точки, които са отговорни за функционирането на различни вътрешни органи. Лепенките Kinoki се състоят от турмалинов прах и спородерм, който освобождава отрицателни йони, които от своя страна засилват инфрачервеното излъчване на турмалина. Тази комбинация премахва токсините и солите от тялото. Почистването става на клетъчно ниво. Вие не само усещате общо подобрение на състоянието си, но и предотвратявате появата на всякакви възпалителни процеси. Пластирът Kinoki се използва като се залепва върху кожата на краката преди лягане. Преди да използвате пластира, трябва да загреете кожата на краката си, като я запарите в топла вана за крака, измийте добре краката си и ги подсушете. Пластирът трябва да се отстрани не по-рано от 6 часа и не по-късно от 12 часа след поставянето. Не се тревожете, ако след като се събудите, видите, че снежнобелите петна са станали кафяви или черни. Това показва отделянето на токсини.

Тегло 0.15 кг
oldurl

oldid

Код: 0927 Категория:

Ние постоянно сме бомбардирани от замърсители от заобикалящата ни среда. Когато отпадъчните продукти в тялото ни достигнат прекомерни нива, те могат да причинят умора, безпокойство или други здравословни проблеми. Ако не ги елиминираме, те стават токсични отпадъци, натрупват се в телата ни и допринасят за развитието на всички видове заболявания и хронична умора. Те имат склонност да се установяват във всички части на тялото, така че органите, ставите и тъканите стават склонни към възпаления. Когато колониите от бактерии започнат да процъфтяват, болестите се развиват в пълната си сила.

За да сме здрави и жизнени и да се пазим от всички видове дегенеративни заболявания, ние трябва редовно да използваме детоксикиращи пластири за изчистване на телата си от токсини.

Състав: 100% натурален продукт, бамбукова киселина, портокалово масло, стрити листа от японска вишна, хитозан, евкалипт, турмалин, минерална и растителна пудра.

Употреба: Измийте стъпалата. Отлепете хартията от широкия, фиксиращ пластир и залепете пликчето с детоксикиращото съдържание в средата му, с едноцветната страна към стъпалото. Залепете на стъпалото, коляното, раменете, кръста или на местата, в които усещате болка. Не се препоръчва при алергична кожа, бременни и кърмачки. Не прилагайте при наранена кожа.

Начин на действие: Бамбуковата киселина, която има свойството да прониква и да транспортира токсините извън тялото и е основен елемент от състава на детоксикиращите пластири. Процесът на извличане на токсините извън кожата е подомен на осмозата при корените на растенията.

Резултати: Отстраняват се отрови, химикали, синтетика, натрупани в кожата, елиминира се запека, подобрява се съня, паметта, по-уравновесено Рh, успокоява се болката, включително и при мигрена и артрит.

Обикновено пластирът за детоксикация се поставя вечер и се сваля сутрин. Тогава върху пластира ще намерите извлечени черни и лепкави вещества, жълтеникави и кафеви петна, които с времето избледняват. Използвайте пластирите минимум 15 дни!

magnifier