0
Вход и Регистрация

Иглоапликатор възглавница

42.90 лв.

Ефектът от комплекта за релаксация е базиран на модели от акупресура по традиционната китайска медицина. При акупресура енергийният поток се подобрява чрез натиск върху енергийните точки на тялото. Това води до оптимизиране на функциите на органите и облекчаване на болката.

Тегло 0.30 кг
oldurl

oldid

Цвят

Зелен светло, Зелен тъмно, Лилав, Оранжев, Розов, Син светло, Син тъмно, Черен

Код: 0269 Категория:

Възглавница за акупресура - осигурява максимална помощ на страдащите от болки в гърба, шийните прешлени, раменете ишиас, повишено мускулно напрежение, безсъние, депресия и умора.

Характеристики на продукта: Възглавницата причинява освобождаване на ендорфини чрез хиляди игли за акупресурен масаж. Ендорфините подобряват настроението и положително въздействат върху функционирането на невропептиди - молекули, чиято функция е да облекчи болката. Предизвиква състояние на умствената яснота.

След няколко минути се чувства топлина в тези части на тялото, които са в контакт с килимчето - подобрява се кръвния поток, което е естествена реакция при акупресура на тялото. Подобряването на циркулацията означава понижаване на кръвното налягане и ефективна доставка на хранителни вещества към клетките. Едва ли е изненадващо, че много хора заспиват, докато използват възглавницата. Постига се ефективно облекчаване на болка и напрежение. Използвайте го когато сте уморени, преживявате стресов период, страдате от безсъние, болки в гърба, задните части на тялото (т. нар. Ишиас), мигрена, главоболие, нарушения в храненето, болки, депресия и т. н. Достатъчно е всекидневно използване на възглавницата само за 10 - 30 минути.

Ефектът е невероятен и се чувствате много добре.

Размери: 39 х 14.5 х 11 см.

Цвят: лилав.

Предимства на акупресурното килимче:

·       Облекчение на болки в гърба, врата, раменете, кръста и ставите.

·       Подобряване на кръвообращението.

·       Увеличаване на физическата енергия и сила.

·       Психическа и физическа релаксация на цялото тяло.

·       Намаляване на напрежението в мускулите.

·       Повишаване на нивото на ендорфини (хормони на щастието).

·       Окисляване на тялото.

·       По-бързо заспиване.

·       Засилване на апетита.

·       Благоприятен ефект върху психиката.

magnifier