0
Вход и Регистрация

Магнитен уред за структуриране на течности

18.00 лв.

Изчерпан

Магнитната бъркалка е предназначена за намагнитване и структуризиране на всякакви течности в домашни условия. Така обработени те получават лечебни свойства и усилва оздравителния ефект на магнитната терапия. Особено силно върху организма ни е въдействието на обработената вода.

Тегло 0.05 кг
oldurl

oldid

Код: 0132 Категория:

Магнитната бъркалка е предназначена за намагнитване и структуризиране на всякакви течности в домашни условия. Така обработени те получават лечебни свойства и усилва оздравителния ефект на магнитната терапия. Особено силно върху организма ни е въдействието на обработената вода (за справка потърсете книгата на Емото Масару "Тайните послания на водата" и филма "Великата тайна на водата").

Намагнитената вода е силно терапевтично средство. Тя действа добре върху черния дроб, жлъчката, бъбреците, храносмилателната система, обмяната на веществата, редица кожни заболявания, неврохормоналната регулация и общото състояние на организма.

Хранителни продукти /чай, кафе, супи и др./ приготвени с намагнитена вода съхраняват пълноценно първоначалните си вкусови качества. Намагнитената вода повишава добива на всички земеделски култури, а така също и продуктивността на домашните птици и животни.

Под действието на намагнитена вода настъпва общо пречистване на организма и той става по-устойчив па заразни заболявания:

* Приемането на 2-3 литра намагнитена вода дневно разгражда камъните в жлъчния мехур и бъбреците за 8-10 седмици.

* При затлъстяване да се пият по 2-3 литра намагнитена вода дневно.

* При задържане на урината да се пият по 50-100 ml намагнитена вода на всеки 30 мин.

* Билков чай, приготвен с намагнитена вода (да се приготвя в емайлиран съд) или чаша намагнитено мляко помага много при безсъние.

* Холестеролът, отложен в излишък върху стените на кръвоносните съдове се елиминира и дейността на сърцето се облекчава.Действие върху черния дроб и жлъчката: бързо намалява обема на черния дроб, жлъчните камъни изчезват напълно за 2-3 месеца.

Действие върху бъбреците: увеличава се количеството на отделената урина, както и на органичните и минерални отпадъци. Камъните в бъбреците се разтварят относително бързо в зависимост от тяхната големина.

Действие върху обмяната (урея, холестерол, захар), нивото на холестерола и уреята се връща към нормалното.

Действие върху кожата: настъпва подобряване на състоянието при редица кожни заболявания.

Действие върху храносмилателната система: констатира се стимулиране на перисталтиката на червата, което е във връзка с действието на магнитната вода върху жлъчката. При храносмилателни смущения (гадене, повръщане, подуване на корема, газове, запек и др.) тя има забележителни резултати.

Действие върху нервно-хормоналната регулация: подобрява се тонусът на симпатикусовия дял на вегетативната нервна система. Кръвното налягане трайно спада и се регулира.

Действие върху телесните течности(кръв и лимфа): намагнитената вода помага за ликвидиране на затлъстяването. Действието се наблюдава обикновено в продължение на 2-3 месеца.

Диуретичното действие на водата е главна причина за изчезването на отоците. Под действие на намагнитената вода настъпва общо пречистване на организма.

Начин на използване: Поставете в чаша напълнена с всякаква течност (200-300ml) оставете за 20 мин и течността получава полезни за здравето свойства. С нагряване магнитните свойства намаляват.

magnifier