0
Вход и Регистрация

Масажни чехли

39.90 лв.

На повърхността на стелките за терапевтичен масаж са разположени масажни, пружиниращи топчета, които стимулират акупунктурните точки на ходилото, което дава полжителни резултати за вашите рефлекси,стимулира кръвообръщението, подобрява състоянието на различни органи и системи.

Тегло 0.30 кг
oldurl

oldid

Размер

, , ,

Код: 0922 Категория:

Всяко едно бутонче, възействащо вурху дадена точка на ходилото е с пружинка вътре, за да бъде осъществен регулируем натиск.

Усещането е далеч по-различно и приятно от това да стъпваш на "бобчета".

На подметката, там където се пада стъпалото, има текст на английски до всяко "бобче" на коя активна точка въздейства и за коя система от организма се отнася.

В чехлите са използвани най-новите технологии на нервно - мускулни реакции на краката при масаж на акупунктурни точки на стъпалата, които стимулират вътрешните органи. Такъв масаж на краката има благоприятно въздействие върху целия организъм.

Акупунктурата има своите корени в античността. Смята се, че лечението на хора с определени точки на стъпалата е известно 3000 години преди Христа в Индия и Китай.
Днес, акупунктурата, чрез използване на съвременни технологии отново се радва на голяма популярност в целия свят.

Когато чехлите масажират нервните окончания, които са пряко свързани с различните вътрешни органи, ставите и други части на тялото,  се получава обезболяващ ефект и стимулиране на вътрешните органи: белите дробове, сърцето, бъбреците, далака, стомаха, червата и т.н.

Масажните  чехли са изработени от ПБХ, Метал материал. На повърхността на стелките за терапевтичен масаж са разположени масажни, пружиниращи топчета, които стимулират акупунктурните точки на ходилото, което дава полжителни резултати за вашите рефлекси,стимулира кръвообръщението, подобрява състоянието на различни органи и системи.

Показания за употреба на рефлесотерапевтичните:

-Акупунктурен масаж на стъпалата

-Болки в краката, гърба, главоболие, напрежение във врата и раменния пояс

-За стимулиране на сърцето, белите дробове, бъбреците, стомаха и т. н.

-За подобряване на кръвообращението и нормализиране на кръвното налягане.

-При напрежение и стрес

magnifier