0
Вход и Регистрация

Опора за разтягане на кръст, гръб и врат

29.90 лв.

Уникалният дизайн във формата на сълза ефективно разтяга мускулите на горната и долната част на гърба. Контурът по протежение на центъра е специално проектиран, за да помогне за изправянето  на гръбначния стълб, когато се използва.

Тегло 0.25 кг
oldurl

oldid

Цвят

Сив, Син светло

Уникалният дизайн във формата на сълза ефективно разтяга мускулите на горната и долната част на гърба. Контурът по протежение на центъра е специално проектиран, за да помогне за изправянето  на гръбначния стълб, когато се използва.

Използвана е само най-висококачествената EVA пяна, която е мека, но достатъчно твърда и плътна, за да не се смачка под тежестта. Кажете сбогом на главоболието от напрежение и мигрената чрез естествено възстановяване на оптималната кривина на гръбначния стълб и повторно трениране на мускулите, за да поддържате правилна стойка .Лесна за използване: Възглавницата за разтягане на гърба позволява цялостен масаж чрез дълбок натиск върху определени точки. Помага за облекчаване на болките в гърба, спомага за изправяне на гръбначния стълб , отпуска напрежението, създадено в мускулните влакна,

Активен начин на живот: Нашата опора за разтягане на гърба се използва всеки ден в продължение на 10 минути, за да коригира стойката Ви и да предотврати по-нататъшно изкривяване на гръбначният стълб.. Неговото нежно разтягане и декомпресия на гръбначния стълб може да помогне за прибиране и възстановяване на изпъкнали или дискови хернии. Употребата е предназначена да Ви помогне с терапия за изправяне на гръбначният стълб., облекчаване на болки в гърба, дълбок сън и подобрена подвижност.

Множество приложения: Можете да намерите множество приложения за възглавницата за разтягане на гърба, включително: масаж на краката, повдигане на краката, повдигане и разтягане на врата, опора за стол. Независимо дали страдате от болки в горната, средната или долната част на гърба, можете да се насочите към болезнените зони чрез разтягане и въвеждане прогресивно разтягане на гръбначния стълб. Внимателно ще можете да пренастроите гръбнака си и да премахнете болката.

ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ: Нашата опора за разтягане  е универсална - за гръб и врат, която може да се използва на пода, леглото или стола за облекчаване на болката и дискомфорта от години на тежка работа, седене и неправилна поза. Предназначена за хора с тегло до 120кг.

Множество редове бионични масажни сектори на опората , дизайн на дъга 26°, пасват на извивката на тялото, физическо сцепление, ефективно разтягане, поддържат гръбначния стълб, така че да отпуснат врата и кръста.

magnifier