0
Вход и Регистрация

Ортопедични стелки Класик от естествена кожа

31.90 лв.

За да не чувствате умора и напрежение на краката в края на деня. Стелката облекчава натоварването в стъпалата. За тези, които прекарват деня си 'на крак'. Поддържа напречния и надлъжен свод и омекотява петата. За всякакъв вид обувки. Изработени от естествената кожа, която абсорбира влагата и позволява на крака да диша.

Тегло 0.10 кг
oldurl

oldid

Размер

, , , , ,

Марка

Код: 2199 Категория:

Изработена от лицева естествена кожа, анатомична подложка от твърд профил за поддържане на надлъжния свод и долна подложка със слой от активен въглен за абсорбиране на неприятната миризма и влага. За да не чувствате умора и напрежение на краката в края на деня. Стелката облекчава натоварването в стъпалата. За тези, които прекарват деня си 'на крак'. Поддържа напречния и надлъжен свод и омекотява петата. За всякакъв вид обувки. Изработени от естествената кожа, която абсорбира влагата и позволява на крака да диша. Поставете стелката максимално назад в обувката, като при нужда изрежете по 1-2мм. в областта на пръстите и/или петата, ако е необходимо, за да легне плътно в обувката. Подходяща и за маратонки.

Внимание!: След употреба проветрете стелката. Показанията за ортопедични стелки не се ограничават само при диагноза плоскостъпие. Използват се и при всякакъв вид болка, напрежение и дискомфорт в стъпалата, породени от: интензивно натоварване със спорт, туризъм, работа, бременност или наднормено тегло и други.

 » Предпазват от деформиране на ходилата.

 » При напречно и надлъжно плоскостъпие

 » При случаи на травма и счупване в областта на ходилото.

 » При болка в петите.

 » При напрегнати и болезнени ходила.

 » При напреднала бременност.

 » При наднормено тегло.

magnifier