0
Вход и Регистрация

Тейпинг за лице ARES BEAUTY GENTLE за чувствителна кожа (Южна Корея)

24.90 лв.

Ares Beauty Gentle Tape е специална нова версия за чувствителна кожа на популярния тейп за лице Ares Beauty. Тейпът Ares Beauty Gentle е изработен от висококачествен дишащ памук и хипоалергенно акрилно лепило, което ви позволява безопасно да го използвате върху лицето, шията и други зони на тялото, където кожата е по-нежна и чувствителна. Благодарение на специалното си лепило, тази лента нежно се отлепва и при свалянето ѝ не уврежда деликатната кожа. Препоръчваме ви да прочетете нашите инструкции как да поставите тейпа върху лицето.

Цвят: Бледо розов.

Тегло 0.5 кг
oldurl

oldid

Код: 0701 Категория:

Ares Beauty Gentle Tape е специална нова версия за чувствителна кожа на популярния тейп за лице Ares Beauty. Тейпът Ares Beauty Gentle е изработен от висококачествен дишащ памук и хипоалергенно акрилно лепило, което ви позволява безопасно да го използвате върху лицето, шията и други зони на тялото, където кожата е по-нежна и чувствителна. Благодарение на специалното си лепило, тази лента нежно се отлепва и при свалянето ѝ не уврежда деликатната кожа. Препоръчваме ви да прочетете нашите инструкции как да поставите тейпа върху лицето.

Всяка ролка включва и малък наръчник на ангийски език с най-основни инструкции за апликиране

Поставянето на ленти върху проблемните зони има следните ефекти:

  • Изглажда бръчките
  • Изравнява тена на лицето
  • Елиминира отока
  • Стяга контура
  • Възстановява еластичността на кожата
  • Елиминира хематоми

Тейпът облекчава напрежението на лицевите мускули и намалява подвижността на тъканите, които провокират образуването на бръчки. Това позволява да се избегне появата на свързани с възрастта дефекти, да се намали тежестта им, да се създаде подчертан ефект на стягане и повдигане на кожата.Ares Beauty Gentle Tape е идеален за естетично тейпиране, за деликатна и чувствителна кожа на лицето, за бебета, за възрастни хора и хора, склонни към алергии. Този козметичен кинезио тейп може да се използва не само за лице, но и за на седалище, бедра, корем, гърди, шия и деколте.

Размер на една ролка - 5см х 5м

Цвят: Бледо розов.

Произведен в Южна Корея

magnifier