0
Вход и Регистрация

Загряващ солеви апликатор-яка

52.00 лв.

Този апликатор е особено ефективен за облекчаване на болки и навяхвания на щийните мускули лекувайки остеохондроза, миозит и радикулит. Облекчава умората и главоболието.

Размер: 22 х 45 см.

Тегло 0.20 кг
oldurl

oldid

Код: 1018 Категория:

Този апликатор е особено ефективен за облекчаване на болки и навяхвания на щийните мускули лекувайки остеохондроза,миозит и радикулит.Облекчава умората и главоболието.

Размер: 22 х 45 см.

Универсалният солен апликатор представя изобретателен подход към загряването.Апликаторът не изисква външни топлинни източници и може да се загрее навсякъде.Той предоставя равномерна температура и дълбоко нагряване,което поддържа от 30 мин. до 4 часа,в зависимост от размерите му.

Тази уникална разработка на руските отбранителни технологии поддържа вашето здраве и красота.Уникалният солен апликатор представя изобретателен подход към нагряването.Апликаторът не изисква външни топлинни източници и може да се загрее навсякъде.Той предоставя равномерна температура до 54 градуса и дълбоко нагряване,което поддържа от 30 минути до 4 часа,в зависимост от размерите му.

Препоръчва се като физиотерапевтично средство срещу ревматизъм,остеохондроза, спазми,астма,радикулит,отит,синузит,миозит и менструални болки.

Солният апликатор е ефективен и като охлаждащо средство при третиране на рани, мигрени,охапвания от насекоми,висока температура.

За да постигнете охлаждащия ефект,поставете апликатора в хладилна камера за

30-40 минути.За това време той ще се охлади до +4-+6 градуса.

Начин на използване 

Апликаторът е безопасен,хигиеничен и лесен за ползване-просто сгънете пръчицата, за да видите как течният солен разтвор се превръща в гореща паста,която може да се изменя според формата на повърхността,към която се прилага.

Възстановяване на апликатора за работа 

Поставете апликатора във вряща вода върху памучна тъкан за 5-15 минути в зависимост от размера.За това време кристалите трябва да изчезнат напълно.

Охлажда се на стайна температура.

Специални предупреждения: 

-Противопоказания при онкологични заболявания,гнойни и възпалителни процеси, кръвотечения.

-При хора с чувствителна кожа и деца до 3 години увийте апликатора в кърпа.

-Не се използва микровълнова печка!

-При нарушаване на целостта на обвивката,разтворът се кристализира.При попадане върху тялото,измийте с вода.

-При продължително използване могат да се появят кристали във формата на снежинки,не влияещи на работата на апликатора,отстраняват се при поставяне на апликатора във вряща вода за 1 час.

magnifier