• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0887 80 10 35
    • Турмалинов колан с магнити и шини

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 1128
     Турмалиновият колан с магнити и 4 шини  е специално създаден, за да облекчи сковаността, стягането, възпаленията и болките в кръста и гръбначния стълб. Коланът  прилепва плътно и въздейства директно върху засегнатите зони. Съдейства за подобряване на мускулния тонус и бързо преодоляване на оплакванията и преумората. Удобен е за продължително носене, тъй като е създаден от специална материя, която се понася много добре от кожата както през зимата, така и през лятото и не предизвиква запарване.
     Дължината на колана е  в 3 размера Размерът на залепващите повърхности позволява регулиране на дължината според спецификата на всяка фигура, заради което е подходящ както за мъже, така и за жени, за по-пълни или по-слаби фигури.
     Меджик белт има турмалин, магнити и метални шини , които оказват благотворно влияние при дискомфорт в кръста, причинени от:
     - Дископатия
     - Дискова херния
     - Шипове на лумбалните прешлени
     - Лумбаго
     - Ишиас
     - Артроза
     - Възпаления и постоянна преумора
     - Всякакви неврологични проблеми, свързани с гръбнака и др.
     НАЧИН НА УПОТРЕБА
     Използването на колана води до постигане на бърз и траен резултат. В рамките на няколко минути се усеща загряващ ефект. В общия случай за максимален резултат е препоръчително преди употреба, коланът леко да се навлажни.
     Продуктът може да се използва и без да се навлажни, но в този случай за появяването на затоплянето на кожата е необходимо повече време.
     При употреба на магнитния турмалинов колан е възможна появата на зачервяване и усещане за парене. Те са напълно нормално явление и не пречат на кожата, като след сваляне бързо изчезват.
     Препоръчителното време на първите сеанси е 5-10 минути 2 пъти на ден. След 7 дни времето за един сеанс може да достигне 10-15 минути 2 пъти на ден и да се поддържа такъв режим 3-4 месеца. След едномесечно прекъсване курсът може да се повтори като се съблюдава същия режим.
      
     ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ!
     Да не се използва при хора с висока температура, при открити рани на кожата, травма на меките тъкани в областта на използване на колана, при бременни жени и малки деца. Бъдете внимателни ако имате кожни алергии. Не носете колана ако имате склонност към силно кръвотечение, след прекаран хеморагичен инсулт, при хиперфункция на щитовидната жлеза, при индивидуална непоносимост.
     Не се препоръчва носенето на турмалиновият колан ако за вашето състояние загряващият ефект е противопоказен (ако лекарят ви е препоръчал това).
      
     КАК ДА СЕ ГРИЖИМ ЗА КОЛАНА
     Изплаквайте колана на ръка с хладка вода, без перилни и миещи препарати. Не я дръжте дълго време във вода, за да не нарушите нейните свойства. Не я извивайте на ръка! Да не се суши със сешоар! Да се подсуши с кърпа и да се остави на хладно и проветриво място до окончателно изсъхване.
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter