• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0887 80 10 35
    • Чорапогащи за разширени вени 70 den

     CzSalus
     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 5060

     Антиварикозните чорапогащи лекуват и предотвратяват възникването на варикозни разширения на вените.

     Антиварикозните чорапогащи се препоръчват да се използват, както при варикозно разширени вени, така и с цел за профилактика против това заболяване. Специалната плетка и разпределение на налягането снемат силното напрежение на съдовете и нормализират кръвообръщението при варикозно разширени вени, наднормено тегло, продължителна работа прав или седнал, венозна недостатъчност и физически натоварвания.
     Антиварикозните чорапогащи премахват умората в стъпалата, което ще Ви позволи да се чувствате по-енергични през целия ден. Антиварикозните чорапогащи имат привлекателен външен вид и дълговечност.

     Антиварикозните чорапогащи се плетат на специално оборудване с двойна клетъчна плетка. Както показват изследванията, тази плетка, съвременните материали от които са направени чорапогащите в съчетание с оформените стъпала по най-добър начин запазват техните антиварикозни свойства, а така също гарантират тяхното дълго използване и позволяват нееднократното им пране без загуба на външния вид и тяхното качество.
     Антиварикозните чорапогащитова  е стилен женствен дизайн.
     Гладката плетка, привлекателният външен вид ще скрият недостатъците и ще подчертаят достойнствата, което ще Ви даде възможност да се чувствате на ниво. Мекотата и в същото време здравината на материала предоставят комфорт при носене и помагат на Вашите крака да изглеждат по-добре и да не се изморяват през целия ден.

     Начин на употреба:

     Обуват се  сутрин преди да станете от леглото. Ако се наложи да сваляте чорапите през деня е необходимо след това да поставите краката си на високо за около 10 - 15 мин. За да улесните обуването може да напудрите крака с талк или бебешка пудра. Можете да използвате и специалните обувалки за чорапи.

     Размерите се вземат сутрин преди ставане от леглото със сантиметър в посочените зони.

     Размери:

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter