• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0887 80 10 35
    • Комплект от 6 броя вендузи с винт

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 0297

     Вендузите са най-често използваните средства за терапия в традиционната китайска медицина, която датира от най-древни времена.

     Начина на употреба: Преди употреба осигурете достъп на въздух във вендузата като завъртате винта/Ръкохватката към Вас – въртите по посока на часовниковата стрелка/. Поставете вендузата върху мястото за масаж. Въртете винта оп посока на часовниковата стрелка, за да се създаде необходимият вакуум. След употреба дезифинкцирайте вендузата. Не почиствайте с вода.

     Различните части на тялото за терапия и точките се избират от специалист.

     Терапия от 7 до 10 процедури изисква всяка вендуза да престои всеки ден или през ден минимум 10-15 минути на болното място,. Осигурете почивка на тялото 3-5 дни между отделни терапии.

     Съхранение: Вендузите се съхраняват на хладно и проветриво място, далеч от химикали, реактиви и на пожарозащитни места. Грижливо почиствайте и прибирайте вендузите в опаковката всеки път след употреба.

     Вътрешен   диаметър  на вендузите: ф28мм - 1бр.; ф35 - 1бр.; ф45 - 1бр.; ф50 - 1бр.; ф60 - 1бр.; ф65- 1бр.

     Внимание!

     Създаването на  прекалено силен вакуум е противопоказно. Възможно е посиняване  на третираната зона.

     За възрастни, слаби хора и деца,  вендузите трябва да се използват по-кратко време /не повече от 5-10 минути/ при непълен вакуум. Да не се използват от пациенти със сериозни сърдечни заболявания, кръвоизливи, рак, бременни жени и жени в менструация. Да не се поставят на болни места – язва, кръвоносни артерии, в областта на сърцето и пулса. Никога да не се прилагат на пациенти с травни, костни фрактури, и спазми. При първоначална употреба на вендузите, кожата може леко да се зачерви или подпухне. 

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter