• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0887 80 10 35
    • Магнитоеластична гривна

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     Изчерпан
     Арт. №: 0105
     При артрит, травми и заболявания на ставата на китката, заболявания на дихателната система /брон-хит, бронхиална астма, ларингит/, хиперто-ния, сърцебиене, неврози, страх, безсъние, отпадналост, депресия, профилактика на реакциите при хелиомагнитни изменения. Два модела: М и Ж.Апликаторът е произведен във вид на гъвкава еластична гривна, в която са разположени сферични магнити. При използване гривната се поставя с магнитната страна към тялото на пациента и се закопчава. Гривната е удобна и не пречи на движенията по време на процедурите. Магнитните свойства се запазват в продължение на 7 години.
     ИНСТРУКЦИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
     Магнитоеластичната гривна е предназначена за лечение на заболявания на съдовете, ставите, дихателната система, неврози, депресии, отпадналост, безсъние чрез въздействие на постоянно мегнитно поле на биологически активните зони на китката. Гривната се използва във вид на самостоятелна терапия за домашно лечение или в амбулаторни условия и в съчетание с други медикаментозни средства.
     ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА
     Апликаторът е произведен във вид на гъвкава еластична гривна, в която са разположени сферични магнити. При използване гривната се поставя с магнитната страна към тялото на пациента и се закопчава. Гривната е удобна и не пречи на движенията по време на процедурите. Магнитните свойства се запазват в продължение на 7 години.
     ПОКАЗАНИЯ
     Артрит, травми и заболявания на ставата на китката. Заболявания на дихателната система - бронхит, бронхиална астма, ларингит. Хипертония, сърцебиене, неврози, страх, безсъние, отпадналост, депресия. Профилактика на реакциите при хелиомагнитни изменения.
     ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ
     Индивидуална непоносимост към магнитотерапия, бременност, злокачествени образувания, остри нарушения на мозъчното кръвообращение, инфаркт на миокарда.
     НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ
     Магнитноеластичният апликатор /гривна/ се поставя на долната част на китката с магнитните сфери към тялото и се закопчава. Продължителността на ежедневните процедури е до 12 дена. В случаите на хронични заболявания на ставите и белите дробове – до 20 дена. Продължителността на процедурите е от 20 минути до 1 час, от 1 до 4 пъти за едно денонощие. Гривната се носи първо на дясната ръка, а после на лявата. При недостатъчен лечебен ефект се увеличава продължителността на процедурите до 12 часа. В процеса на ползване при зацапване, гривната може да се мие със сапун или други миещи средства.
    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter