0
Вход и Регистрация

Комплект от 6 броя вендузи с винт

36.00 лв.

Вендузите са най-често използваните средства за терапия в традиционната китайска медицина, която датира от най-древни времена.

Тегло 0.40 кг
oldurl

oldid

Код: 0297 Категории: ,

Начина на употреба: Преди употреба осигурете достъп на въздух във вендузата като завъртате винта/Ръкохватката към Вас – въртите по посока на часовниковата стрелка/. Поставете вендузата върху мястото за масаж. Въртете винта оп посока на часовниковата стрелка, за да се създаде необходимият вакуум. След употреба дезифинкцирайте вендузата. Не почиствайте с вода.

Различните части на тялото за терапия и точките се избират от специалист.

Терапия от 7 до 10 процедури изисква всяка вендуза да престои всеки ден или през ден минимум 10-15 минути на болното място,. Осигурете почивка на тялото 3-5 дни между отделни терапии.

Съхранение: Вендузите се съхраняват на хладно и проветриво място, далеч от химикали, реактиви и на пожарозащитни места. Грижливо почиствайте и прибирайте вендузите в опаковката всеки път след употреба.

Вътрешен   диаметър  на вендузите: ф28мм - 1бр.; ф35 - 1бр.; ф45 - 1бр.; ф50 - 1бр.; ф60 - 1бр.; ф65- 1бр.

Внимание!

Създаването на  прекалено силен вакуум е противопоказно. Възможно е посиняване  на третираната зона.

За възрастни, слаби хора и деца,  вендузите трябва да се използват по-кратко време /не повече от 5-10 минути/ при непълен вакуум. Да не се използват от пациенти със сериозни сърдечни заболявания, кръвоизливи, рак, бременни жени и жени в менструация. Да не се поставят на болни места – язва, кръвоносни артерии, в областта на сърцето и пулса. Никога да не се прилагат на пациенти с травни, костни фрактури, и спазми. При първоначална употреба на вендузите, кожата може леко да се зачерви или подпухне.

magnifier