0
Вход и Регистрация

Силиконови вендузи за антицелулитен масаж - комплект 4 броя

49.90 лв.

Силиконовите вендузи в комплект от 4 броя ви позволяват да извършвате различни видове масаж, включително и антицелулитен. В зависимост от размера на чашата, масажът може да се извършва върху цялото тяло (предимно бедра, седалище, корем, ръце, деколте и лице). Редовно изпълняваният китайски вендузен масаж подобрява кръвообращението и лимфо-обращението, като по този начин кожата се стяга, изглажда, подхранва и намалява целулита.

Тегло 0.20 кг
oldurl

oldid

Код: 0208 Категории: ,

Силиконовите вендузи в комплект от 4 броя ви позволяват да извършвате различни видове масаж, включително и антицелулитен. В зависимост от размера на чашата, масажът може да се извършва върху цялото тяло (предимно бедра, седалище, корем, ръце, деколте и лице). Редовно изпълняваният китайски вендузен масаж подобрява кръвообращението и лимфо-обращението, като по този начин кожата се стяга, изглажда, подхранва и намалява целулита. Вендузите са леки и не заемат много място - лесно можете да ги вземете на пътешествие или където ви трябват.

Характеристики на комплекта вендузи:

- вендузите  се предлагат в 4 различни размера, така че можете да ги подберете и използвате за избраната зона на тялото;

- леки, нечупливи, устойчиви на механични повреди;

- характеризират се с висока издръжливост на материала, от който са изработени;

- гъвкави (може да се използва в области на тялото, които не позволяват използването на стъклени чаши);

- лесно контролиране на генерирания вакуум (въпрос на по-силно или по-слабо натискане на крушката);

- лесни за почистване;

- имат широко приложение.

Силиконовите вендузи действат чрез създаване на вакуум върху повърхността на кожата, което води до нежно "всмукване" на кожата и тъканите вътре в чашата. В резултат на това се увеличава кръво и лимфо потока в дадена област, което стимулира регенеративните и оздравителни процеси. При вендузния масаж частично се "масажира" и застоялата вода, което при редовна употреба води до повишено напрежение на кожата, изглаждане и намаляване на целулита.

Как се прави  вендузен масаж?

Антицелулитният масаж със силиконови и вендузи е лесен и не изисква много подготовка. Струва си да използвате само антицелулитно или друг вид масло или олио за тяло, за да извършите правилно плъзгане на чашата върху кожата.

Как се прави масаж – стъпка по стъпка:

1. Нанесете голямо количество зехтин или масажно масло върху кожата.

2. След това поставяме чаша с подходящ размер върху тялото, леко я притискаме, така че кожата да се „всмуче“ навътре и я издърпваме нагоре. Важно е  вендузния масаж винаги да се извършва отдолу нагоре – към сърцето.

В допълнение към простите движения отдолу нагоре можете да извършвате и "зигзагообразни" движения, което допълнително увеличава кръвния и лимфния поток и стимулира регенеративните процеси.

По този начин извършваме масаж на цялото тяло. За корема или дупето можете да извършвате кръгови движения.

Силиконовите чаши се използват аналогично върху частите на тялото - най-малките са подходящи за лицето, най-големите за бедрата или задните части, а средните чаши, например за деколтето или ръцете.

magnifier