• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0887 80 10 35
    • Загряващ солеви апликатор - УНГ

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     На склад
     Арт. №: 1021

     Благодарение на своята форма,този апликатор осигурява максимален контакт с кожата при лечение на заболяванията на ушите ,носа и гърлото.

     Размер: 12 х 8.5 см.

     Благодарение на своята форма,този апликатор осигурява максимален контакт с кожата при лечение на заболяванията на ушите ,носа и гърлото.

     Размер: 12 х 8.5 см.

     Универсалният солен апликатор представя изобретателен подход към загряването.Апликаторът не изисква външни топлинни източници и може да се загрее навсякъде.Той предоставя равномерна температура и дълбоко нагряване,което поддържа от 30 мин. до 4 часа,в зависимост от размерите му.

     Тази уникална разработка на руските отбранителни технологии поддържа вашето здраве и красота.Уникалният солен апликатор представя изобретателен подход към нагряването.Апликаторът не изисква външни топлинни източници и може да се загрее навсякъде.Той предоставя равномерна температура до 54 градуса и дълбоко нагряване,което поддържа от 30 минути до 4 часа,в зависимост от размерите му. 

     Препоръчва се като физиотерапевтично средство срещу ревматизъм,остеохондроза, спазми,астма,радикулит,отит,синузит,миозит и менструални болки. 

     Солният апликатор е ефективен и като охлаждащо средство при третиране на рани, мигрени,охапвания от насекоми,висока температура. 

     За да постигнете охлаждащия ефект,поставете апликатора в хладилна камера за 

     30-40 минути.За това време той ще се охлади до +4-+6 градуса. 

     Начин на използване 

     Апликаторът е безопасен,хигиеничен и лесен за ползване-просто сгънете пръчицата, за да видите как течният солен разтвор се превръща в гореща паста,която може да се изменя според формата на повърхността,към която се прилага. 

     Възстановяване на апликатора за работа 

     Поставете апликатора във вряща вода върху памучна тъкан за 5-15 минути в зависимост от размера.За това време кристалите трябва да изчезнат напълно. 

     Охлажда се на стайна температура. 

     Специални предупреждения: 

     -Противопоказания при онкологични заболявания,гнойни и възпалителни процеси, кръвотечения. 

     -При хора с чувствителна кожа и деца до 3 години увийте апликатора в кърпа. 

     -Не се използва микровълнова печка! 

     -При нарушаване на целостта на обвивката,разтворът се кристализира.При попадане върху тялото,измийте с вода. 

     -При продължително използване могат да се появят кристали във формата на снежинки,не влияещи на работата на апликатора,отстраняват се при поставяне на апликатора във вряща вода за 1 час.

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter