• Добавени продукти за сравнение
    Няма нищо в сравнение...
   • Вашите любими продукти
     Няма нищо в любими...
    • 0887 80 10 35
    • Магнитно одеяло

     1 2 3 4 5
     Наличност:
     Изчерпан
     Арт. №: 0908

     Външният жакарден слой на магнитното одеяло, съчетан с високо- качественият вътрешен пълнеж от вълна както и вградена магнитна система от 4 специални биомагнитни ленти със ССМ магнетизация - полюсна конфигурация с доказана ефективност.Наличието на аромотерапевтичен слой вътре в одеялото, напоен с екстракт от алое вера ,лавандула, роза, орлов нокът, дива хризантема, жасмин, гинко билоба, допринася за благоприятното въздействие върху човешкия организъм.

     Магнитотерапията чрез магнитна постелка ви предоставя :
     Изключително профилактично действие върху организма! Неутрализира пагубното влияние на "Мрежата на Хартман"! Укрепва имунната система и нормализира смущенията в метаболизма! Нормализира функцията на централната нервна система! Балансира двата дяла на вегетативната нервна система! Подобрява кръвообращението и оросяването! Нормализира кръвното налягане! Облекчава ставни болки! Подобрява съня! Намалява периода на възстановяване след: бременност, фрактури на костите, инсулти, инфаркти, силно нервно напрежение, физическа умора и психологичен стрес! 
     Когато това магнитно поле бъде приложено на човек, то ще прояви своя ефект първо върху движещите се тъкани – кръв и лимфа. Счита се, че магнитното поле действа неутрализиращо на заредените частички, позволявайки увеличен приток, без да се променя диаметъра на кръвоносния съд. Това ще доведе до увеличаване на кръвообращението в даден участък, което ще бъде последвано от подобрена перфузия и оксигенация на тъканно и клетъчно ниво и оттам подобрен метаболизъм. Клинически това ще бъде усетено първо като затопляне на дадения участък, последвано от намаляване на болката и ускорено възстановяване на наранената тъкан. 
     За да се почувства ефекта на магнитното поле, то трябва да бъде ориентирано перпендикулярно на кръвоносните съдове. Но както знаем, в човешкото тяло няма изцяло прави кръвоносни съдове. Магнитите са разположени така,че всеки съд от човешкия организъм да попадне в поле с равен интензитет .Всичко това води до извода, че магнитната постелка със статично магнитно поле е особено подходяща при: 
     -мускулни навяхвания и изкълчвания; -заболявания на опорно-двигателния апарат - раменно шийни заболявания, тенис – лакет; -варикозни вени; -недостатъчно подкожно кръвообращение; -фантомен синдром; -нарушения във визуса – повлиява ресничестият мускул на окото, отговорен за фокусирането на лещата, оттам и на процеса на акомодация. 
     НЕ Е ЖЕЛАТЕЛНО ПОЛЗВАНЕТО НА МАГНИТНА ПОСТЕЛКА при: Хора с вграден пейсмекър, по време на бременност и при трайни и вродени психични заболявания, при деца до 3 годишна възраст и по време на пубертета. 
     Напоследък са хит завивките /постелките/ на който вътрешният слой е напоен с екстрат от алое вера, лавндула, аромат на рози и други цветя и растения.Слоят импрегниран с различни екстракти, осигурява проветривост, абсорбира влагата и регулират телесната температурата. Защо с Алое вера? Лечебните свойства на алоето известни от хиляди години, помагат при различни кожни оплаквания - екзема, псориазис, язви, изгаряния, акне и дори ужилвания и ухапвания. Импрегнираният слой е, с подходяща форма и плътност, така че осигуряват терапевтичен ефект за продължителен период от време. Той също спомага за преодоляването на последствията след заболяване на дихателни пътища (като бронхит, астма, настинки, кашлица) или при хронични заболявания, подобрява емоционалната устойчивост на организма и премахва напълно последствията от прекаран стрес или депресия . 
     Инструкция за употреба: 
     1. След изваждане от опаковката, за 2 часа се поставя на слънце .При ползване повтаряйте тази процедура 2 - 3 пъти месечно. 
     2. Използвайте го с калъф, /когато е като одеяло/, или с горен чаршаф /когато е като постелка/. 
     3.При продължително неизползване, съхрянявайте го в чантата му, като вземете мерки срещу молци. 
     4.Съхранявайте на сухо място 
     5. За почистване използвайте химическо чистене. Не перете, не гладете, не използвайте белина. 
     Размер на одеялото :150/200см.

    • Коментари
     Няма открити резултати
    • Коментирайте продукта
   • Newsletter