0
Вход и Регистрация

Масажиращ виброколан със сауна ефект

129.90 лв.

Вибрационно масажиращият и загряващ колан е предназначен за кратко време да изгаря мазнините от проблемните зони на тялото, премахва целулита – вибрациите разграждат целулитните възелчета и изглаждат кожата,масажира различни части от тялото,освобождава от стреса и напрежението след физически натоварвания или след тежкия работен ден, облекчава болките в мускулите.

Тегло 1.50 кг
oldurl

oldid

Код: 0468 Категория:
Това Ви интересува, в случай, че не харесвате някои форми на тялото си. Или не можете да се освободите от натрупани мазнини или целулит. Или най-общо казано, искате да изглеждате по-секси с добре оформена фигураи да стопите мазнините бързо и лесно....
Вибрационно масажиращият и загряващ колан е предназначен за кратко време да изгаря мазнините от проблемните зони на тялото, премахва целулита – вибрациите разграждат целулитните възелчета и изглаждат кожата,масажира различни части от тялото,освобождава от стреса и напрежението след физически натоварвания или след тежкия работен ден, облекчава болките в мускулите.
Къде се използва?
Виброколанът премахва мазнините и целулита от най-проблемните зони на тялото: коремната област, талията, седалищните части, бедрата.
Но може да се използва и просто за релаксиращи масажи и на други части от тялото, като раменни и гръбни мускули, горни и долни мускули на краката и др.
Как действа?
Патентованият двумоторен виброколан е брилянтно изобретение, което извлича максимална полза от действащия в две симетрични зони вибрационен масаж. Произвежданите от него високоскоростни вибрации стимулират мускулите, което води до тяхното бързо и интензивно съкращаване – 200 пъти в секунда. Съответно, за да си набавят енергия, мускулите изгарят мазнините и Вие отслабвате. В допълнение, за по-лесно постигане на желания ефект, коланът има система за леко локално загряване в проблемната област, което води до подобряване на кръвообращението. С тази допълнителна загряваща функция се постига отстраняване на млечната киселина и облекчаване на мускулната умора.
Коланът притежава 4 вентилационни отвора, които позволяват бърза регулация на топлината за поддържане на оптимално въздействие.
Работата на виброколанът се контролира чрез дистанционно управление. Уредът има 2 режима на масажно действие – ръчен режим (възможност за избор на степента на вибрациите по желание) и автоматичен режим с няколко редуващи се степени на интензивност. Имате и възможност за включване на "сауна" ефект – нагряване на проблемната област, докато същата е подложена на масажиращите вибрации.
Установено е, че ефектът от силовите тренировки на спортуващите се утроява благодарение на нискочестотните вибрации на колана.

ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОДУКТА:

-       LED процесор за микрокомпютърно управление: Автоматично регулиране и ръчно регулиране.

-       Мощен вибромотор.

-       Функция за сауна ефект.

-       Специални широкообхватни вибрационни методи с бърза вибрация със скорост 200 удара в секунда.

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

Напрежение: AC 220V / 50Hz

Мощност: 60 W * Работен ток на колана: = 2,5 A

Адаптер: IN AC 110-240V / 50Hz - OUT DC 24V

ВЪВЕДЕНИЕ НА ОСНОВНАТА ФУНКЦИЯ НА ДВИГАТЕЛИТЕ:

1. Вибрационни моторни тела, с функция за автоматично регулиране и функция за ръчно регулиране.

2. Бутон за захранване: Натиснете бутона "POWER", за да стартирате захранването, продуктът може да влезе в първоначалното работно състояние Автоматичен режим: Автоматична промяна на скоростта с четири нива на интензитет, автоматично време от 30 минути, през това време вибрационният диск ще се върти.

3. Бутон за MODE: Натиснете бутона, за да изберете ръчен режим на работа и автоматичен режим на работа. Нивото на интензитета за автоматичен режим може автоматично да се регулира. Нивото на интензитета за ръчен режим може да се регулира ръчно.

4. Бутон за интензитет: В ръчния режим натиснете бутона, за да зададете четири нива на различна интензивност на работа.

5. Бутон за нагряване: Натиснете бутона, за да стартирате или изключите функцията за нагряване.

МЕТОД ЗА ПОЛЗВАНЕ:

Натиснете бутона "POWER", за да включите захранването и да стартирате автоматичния режим на продукта. Интензивността на работа автоматично ще се движи от силен до слаб. След това натиснете бутона "MODE", за да настроите ръчния режим на работа. Натиснете бутона "INTENSITY", за да настроите желаната интензивност. Ако е необходимо да спрете масажора, просто натиснете бутона "POWER".

Натиснете бутона "HEAT", за да стартирате или изключите функцията за нагряване.

magnifier